Keychron-toetsenbordartikelrecensie - december 2023

Keychron Keyboard Article Review - December 2023

Simon Matt |

"De Q1 HE is ontworpen voor gamers die het ultieme reactievermogen en maatwerk willen. De instelbare bedieningspunten van magnetische schakelaars zorgen voor snellere feedback, dynamische snelle triggering en een zeer persoonlijke typsensatie."
"De prijs-kwaliteitsverhouding van de Keychron C3 Pro maakt het een aantrekkelijke optie voor budgetkopers die hun eerste mechanische toetsenbord overwegen."

"Zoals veel Keychron-toetsenborden ervoor, kiest de C3 Pro voor VIA als softwarehulpprogramma voor maatwerk. VIA is een open-source toetsenbordconfigurator voor QMK-gebaseerde toetsenborden waartoe u toegang krijgt via een website, zonder dat extra installaties nodig zijn."
"Ik heb gemerkt dat mijn overstap naar de Keychron Q5 een aanzienlijke verbetering van de ergonomie betekende. Het verhoogde ontwerp heeft de polspijn tijdens lange schrijfsessies aanzienlijk verminderd in vergelijking met zoiets als Apple's Magic Keyboard."

"Keychron steekt zijn tenen in gamen met de Q1 HE. Dit compacte 75% toetsenbord maakt gebruik van Gateron Hall-effect magnetische schakelaars, wat betekent dat je het bedieningspunt van elke toets kunt aanpassen (of meerdere functies aan individuele toetsen kunt toewijzen). Optionele 2,5 GHz-connectiviteit is inbegrepen voor degenen die een pollingsnelheid van 1000 Hz willen zonder een USB-C-kabel te gebruiken."