Keychron-toetsenbordvideorecensie - december 2023

Keychron Keyboard Video Review - December 2023

Simon Matt |

Coole technologie onder $ 50 - december! - door willekeurigefrankp

"Keychron M6 - Ik denk dat dit een geweldige pick-up is voor degenen die behoefte hebben aan die productiviteit. Muis bij de installatie, op de werkplek voor zoiets. Tussen de Tilt-scroll, de oneindige scroll en het verticale scrollen zou dit echt heel erg kunnen helpen iemand eruit zonder meer dan $ 100 uit te geven. De M6 kost slechts $ 50." 

 

Mis de KeyChron Q1 Max Review en Giveaway niet - van TK BAY

"Laad hem op, hij heeft een batterij van 4.000 mAh en hij gaat heel lang draadloos mee, en als je hem toch moet bijvullen, sluit hem dan 's nachts aan. Tegen de tijd dat je 's ochtends terugkomt, is hij klaar om weer te gaan."

 

Keychron Q1+V1 MAX - Audiovergelijking (ALLE Jupiter-schakelaars) - door Jake Reeves

"Geen van de schakelaars voelde helemaal krassend aan. Hoewel de Reds bijzonder soepel aanvoelden en ik het zwaardere tweetraps-aanraakgevoel van de bananenschakelaars best wel prettig vind. Over het algemeen gaat mijn voorkeur uit naar het geluid en het gevoel van de nieuwe Jupiter-bananenschakelaars, gevolgd door de Reds en vervolgens de Browns." 

Logitech MX Mechanical Mini versus Keychron K3 Pro | Ultieme toetsenbordconfrontatie! - door Corey Staden

"Keychron is ook niet traag. Het is een fantastisch product. Je hebt de hot-swappable schakelaars, de olievrije double-shot PBT-toetsendoppen en de iets stevigere sleutelschakelaars."

 

Deze VERANDERDEN hoe ik voor altijd werk - Mijn bureau-instellingenfavorieten - door Jon Imperial

"Q1 Max is een toetsenbord met een lay-out van 75%, het werkt met Windows of Mac en je kunt het gebruiken via een stopcontact of met de ontvanger of Bluetooth. Ik heb voor de bruine schakelaars gekozen, die ik erg prettig vind. Het heeft een bevredigend geluid dat niet aanmatigend is en het is echt leuk om te typen."