Keychron-toetsenbordartikelrecensie - januari 2024

Keychron Keyboard Article Review - January 2024

Simon Matt |

"Als je een toetsenbord wilt met een aluminium behuizing van hogere kwaliteit en het niet erg vindt om er wat meer voor te betalen, koop dan de Keychron Q1 Pro, Q2 Pro of Q4 Pro. Deze modellen bieden een uitstekende typervaring en hebben een heleboel met extra functies: ze kunnen via Bluetooth verbinding maken met maximaal drie apparaten, ze zijn volledig programmeerbaar via VIA en ze hebben RGB-achtergrondverlichting en hot-swappable schakelaars.
"Typen met de Keychron V1 Max is ongelooflijk bevredigend. De hart-op-hart afstand van de toetsen is breed genoeg om niet te krap aan te voelen, zoals bij veel laptopindelingen. De bredere toonhoogte kost wat moeite als je een laptop gewend bent, maar de voelbare feedback en de reisafstand van de toetsen zijn uitstekend."
"Keychron is weliswaar een redelijk nieuwe naam in de branche vergeleken met merken als Logitech en Asus, maar is een basisproduct geworden voor veel fans van aanpasbare toetsenborden. De Keychron Q3 is een goed voorbeeld van waarom het zo'n uitstekende reputatie heeft opgebouwd."
"De Keychron K2 bewijst dat geweldige draadloze toetsenborden niet veel hoeven te kosten en is een mechanisch toetsenbord op instapniveau dat alle hoogtepunten biedt terwijl je kabelvrij blijft, en dat een batterijduur van 240 uur zonder achtergrondverlichting enorm indrukwekkend is."
"Deze lijst bevat de beste Keychron-toetsenborden, inclusief eigenzinnige ergonomische opstellingen en betrouwbare budgetmodellen. En maak je geen zorgen als je in de war raakt door de naamgevingsconventies of functionaliteit van Keychron; elk model is in kaart gebracht om het kiezen super eenvoudig te maken."
 
"Het mag geen verrassing zijn dat we dit als het beste ergonomische toetsenbord beschouwen. Het heeft alles wat een moderne toetsenbordfanaat zich maar kan wensen. Het is mechanisch, het heeft verwisselbare toetsen, het is programmeerbaar, het is gebouwd als een tank en de ergonomie is van topklasse. dankzij die speciale toetsindeling."
"Voor de prijs is de Keychron K1 Max onverslaanbaar en levert hij een zeer ondergewaardeerde vormfactor voor de massa. Hij is comfortabel om op te typen, kan naar wens worden aangepast en is gebouwd als een tank, ondanks dat hij slank en slank is."